Är du på väg att flytta från Jämtland till Stockholm? Om du har företag eller ska starta företag är det mycket smart att hyra ett kontor på ett kontorshotell. Då kommer du snabbt lära känna andra företagare och komma i kontakt med olika branscher och nätverk.

Fördelen med kontorshotell

Idag har det blivit väldigt populärt att hyra kontor eller kontorsstol på ett kontorshotell. Det finns många fördelar att som företagare dela kontor med andra, istället för att ha eget kontor. Många upplever att det är lättare att koncentrera sig och jobba effektivt än när de jobbar hemifrån. Jobb och privatliv blir också åtskilt. På ett kontorshotell är det lätt att nätverka och träffa andra företagare. För att må bra behöver vi också umgås med andra människor. Som egenföretagare kan det bli lite ensamt att driva sitt företag, särskilt om du just har flyttat till en nya stad. Du får mycket input och hjälp och kan även hitta nya samarbetspartners för att snabbt komma in i livet i Stockholm när du flyttat från Jämtland. Gå in på Workaround som har lediga kontor över hela Stockholm. En bra start på det nya livet i huvudstaden.

Från Jämtland till Stockholm som företagare

Jämtland är ett oerhört vackert landskap. Men ibland behöver man ta ett nytt kliv i livet och då är Stockholm ett mycket bra ställe. Visst har Östersund mycket att erbjuda, men för att utveckla ditt företag kan du ändå behöva flytta. När du flyttar till Stockholm vill du naturligtvis komma igång med ditt företag så snabbt som möjligt. Det är smart att delta i olika i event, nätverk och gå på mässor för att snabbt börja lära känna nya människor. Om du hyr kontor eller en kontorsstol hos Workaround så kommer det gå ännu snabbare. Är det så att du verkligen vill arbeta hemifrån, kan du ändå hyra en stol en gång i veckan. Det är ett smart sätt att snabbare komma in i företagslivet i huvudstaden. Det fina med just kontorshotell är att det inte behöver vara allt eller ingenting. Du väljer själv om du ska satsa på ett eget kontor eller bara hyra en stol ett par gånger i månaden. Det är också klokt att ta chansen att luncha med andra företagare så mycket som möjligt i början. Även företagare som tillhör en annan bransch än dig. Det är genom kontakter som vi ofta får nya kontakter och kan bygga upp ett större sammanhang. Att ha ett stort kontaktnätverk underlättar mycket för att du ska kunna utveckla ditt företag.